BENIHANA PARIS: AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE
Every day: 12pm-3pm / 6:30pm-12am
Teppanyaki
Trained in ancestral techniques, our Teppanyaki chefs transform each meal into a real show. Around a hot plate, guests watch the preparation of exceptional dishes live, between culinary performance and gourmet interaction.
Sushi Bar
Au Sushi Bar de Benihana, chaque plat est préparé sous vos yeux dans le respect des traditions japonaises. Les maîtres sushi allient précision et créativité pour sublimer les produits de la mer. Entre sashimis d’exception et rouleaux façonnés à la main, chaque bouchée révèle l’équilibre parfait des saveurs et des textures.
Cocktails
Les mixologues du Benihana Paris Cocktail Bar, reconnus pour leur expertise et leur créativité, s’inspirent à la fois des traditions de cocktails japonais et de l’art français. Ils offrent des créations ciselées à base d’ingrédients exotiques d’inspiration japonaise.
Formule Déjeuner
Make your lunch an unforgettable experience
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A brand celebrating its 60th anniversary
The history of Benihana began in 1964, when Hiroaki “Rocky” Aoki, an entrepreneur of Japanese origin, opened the first restaurant on 56th Street in New York City. Rocky Aoki had the revolutionary idea of combining teppanyaki-style cooking with a truly theatrical experience.
Create your exclusive moment
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For your professional or private events, reserve all or part of the restaurant.
Choose from our spaces: the Sushi Bar (40–80 people), the Teppanyaki Lounge (60–120 people), the VIP Room (30–40 people), or the entire restaurant, which can accommodate up to 200 guests.